Kategoriler
Etkinlikler Haberler

Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2023 Kış Kampı Tamamlandı

Kampın üçüncü günü gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimize etki eden 2 büyük deprem ve artçılarla geçekleşen yıkımların haberleri tüm kampı yasa boğdu. Katılımcılar ve eğitmenlerden bazıları deprem nedeniyle kamptan erken ayrıldılar. Joker eğitmenlerimiz sayesinde hiçbir kurs yarım bırakılmadı, kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.


Korkunç haberler eğitmenlerimizin ve katılımcıların motivasyonunu düşürse de kurslar başarı ile tamamlandı. Ne yazık ki 2 yıl aradan sonra sevinç ve heyecanla başladığımız Kış Kampını içimiz buruk şekilde dağılarak tamamladık.

Bu felakette ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifa ve tüm halkımıza sağlık diliyoruz.

Son güncelleme 24 Mayıs 2023

“Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2023 Kış Kampı Tamamlandı” için 2 yanıt

Çok verimli bir kurs oldu benim için Laravel eğitimindeydim Eğitmenler Uğur ARICI ve Yunus Emre BALOĞLU’na çok teşekkür ederim. Ayrıca bu kursları düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Mükemmel bir kamptı, Çok verimli geçti,
Fakat kampın ortasında gelen o vahim haber herkesi derinden etkiledi. Motivasyonumuzu etkiledi elbette ama bu tür felaketleri minumum zararla atlatabilmek ve bu tür durumlarda elimizden birşeyler gelsin diye eğitimler alıyoruz. Bazen maddi bazen ilmi bazende fiziksel destek için bu sıralardayız, hala mürekkep yalıyor isek, bizde bu sorumluluğun farkında olduğumuz içindir. Kampta emeği geçen herkese teşekkürler.
Mustafa Akgül ruhun şad olsun.
Bütün depremzedeler için geçmiş olsun dileklerimle.

Yorumlar kapatıldı.