Kategoriler
Haberler

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ziyaretimiz

9 Mayıs 2024 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Türker Gülüm ve Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Sakar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Mustafa Akgül Özgür Yazılım Yaz Kampları ile ilgili çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him’e 2023 Yaz Kampı organizasyonundaki desteklerinden dolayı plaket taktim edilmiştir.

Geçmiş Yaz Kamplarındaki desteklerinden dolayı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ziyaret edilmiş, Bilgi İşlem Daire Başkanı Bayram Kaya’ya plaket taktim edilmiştir.

2023 Yaz Kampında Üniversite ile Derneğimiz arasında koordinatörlük görevini üstlenen aynı zamanda dernek üyemiz de olan Önder Eyecioğlu’na verdiği desteklerden dolayı plaket taktim edilmiştir.

2022 ve 2023 yıllarında düzenlediğimiz Yaz Kamplarına ev sahipliği yapan Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesinde Dekan Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ve Fakülte Sekreteri Sadettin Fırat ziyaret edilmiş, desteklerinden dolayı plaket taktim edilmiştir.

Son güncelleme 16 Mayıs 2024